ÚLTIMS REPORTATGES

incendi en una antiga discoteca de castelló

(Castelló de la plana, 7/04/2022)

Cobertura d’un incendi a una antiga discoteca de Castelló que es va originar durant les feines de reparació de l’edifici.

Encara que pareixia un incendi controlat les flames es van reavivar i van afectar a un edifici proper. Per sort no hi van haver ferits.

el camí del villarreal a la champions

(Vila-real)

Fotos per a El Periódico Mediterráneo

El Villarreal va arribar fins a les semifinals de la Champions League per segona vegada en la seua història després d’eliminar a la Juventus i el Bayern, caent front al Liverpool.

Aquestes imatges mostren el suport de l’afició grogueta durant els partits de quarts de final i semifinal.

festes de la magdalena 2022

(Castelló de la Plana, 19/03/2022 – 27/03/2022)

Fotos per a El Periódico Mediterráneo

Després de 3 anys a causa de la pandèmia, tornaven les festes de La Magdalena a Castelló de la Plana.

La pluja va ser la principal protagonista d’aquesta cel·lebració, però no va evitar que la gent gaudira de les festes amb la major normalitat possible.

MARATÓ DE CASTELLÓ

(Castelló de la Plana, 27/02/2022)

Fotos per El Periódico Mediterráneo

Més de 3000 atletes es van donar cita a castelló a les proves de la 10K i la marató.

L’atleta Yalemzerf Yahualaw va batre el record del mon al 10K femení.

CONCENTRACIÓ EN SUPORT A UCRAÏNA

València (26/02/2022)

Al voltant de 2000 persones es van concentrar a València contra de la guerra entre Ucraïna i Rússia, sota el lema “No a la guerra. Un altra vegada.”

En tierra de nadie

(València)

Fotos per a la revista Panenka

La història del Sporting de Benimaclet i de l’últim camp de terra de València queda atrapada en el temps, oculta en una fallada del sistema que protegeix (i també condemna) una foto impossible de futbol amateur […] Un pla d’expansió paralitzat judicialment des de fa dues dècades, que ha portat al Sporting de Benimaclet a una existència en precari, a l’espera d’un nou camp que només arribarà si es desenvolupa el PAI al qual s’enfronta gran part del barri, amb aixades i megàfons. […] Un reclam vintage d’un camp ‘dels d’abans’ amb el contrast fotogràfic d’una brutalista nau espacial enjardinada, alimenta la vanitat exhibicionista d’Instagram, però no augmenta l’apetit de més fitxes federades.