ÚLTIMS REPORTATGES

MARATÓ DE CASTELLÓ

(Castelló de la Plana, 27/02/2022)

Fotos per El Periódico Mediterráneo

Més de 3000 atletes es van donar cita a castelló a les proves de la 10K i la marató.

L’atleta Yalemzerf Yahualaw va batre el record del mon al 10K femení.

CONCENTRACIÓ EN SUPORT A UCRAÏNA

València (26/02/2022)

Al voltant de 2000 persones es van concentrar a València contra de la guerra entre Ucraïna i Rússia, sota el lema “No a la guerra. Un altra vegada.”

En tierra de nadie

(València)

Fotos per a la revista Panenka

La història del Sporting de Benimaclet i de l’últim camp de terra de València queda atrapada en el temps, oculta en una fallada del sistema que protegeix (i també condemna) una foto impossible de futbol amateur […] Un pla d’expansió paralitzat judicialment des de fa dues dècades, que ha portat al Sporting de Benimaclet a una existència en precari, a l’espera d’un nou camp que només arribarà si es desenvolupa el PAI al qual s’enfronta gran part del barri, amb aixades i megàfons. […] Un reclam vintage d’un camp ‘dels d’abans’ amb el contrast fotogràfic d’una brutalista nau espacial enjardinada, alimenta la vanitat exhibicionista d’Instagram, però no augmenta l’apetit de més fitxes federades.

EXHUMACIONS AL CEMENTERI CIVIL DE CASTELLÓ

(Castelló de la plana, 14/12/2021)

El equip d’arqueòlegs Arqueoantro ha estat treballant al Cementeri Civil de Castelló durant les últimes setmanes per realitzar tasques de desenterrament i exhumació en una fossa comuna amb dessenes de víctimes.

Aquestes persones van ser afusellades al 1941, quan ja acabada la Guerra Civil eren pressos polítics. El fet que es van enterrar en atauts i de forma més ordenada va facilitar molt la identificació i el retobament a les families.

Per desgràcia no es van poder recuperar moltes pertinences de les víctimes degut a que la terra les ha desfet amb el pas del temps, pero encara s’han trobat botons, cinturons o llaunes al costat dels cossos després de 80 anys.

BEnidorm

(Benidorm, 27/11/2021)

Vaig passar uns dies a Benidorm, possiblement la ciutat que més turisme britànic atrau Espanya i que actualment s’hi ha convertit en una combinació de turisme de borratxera amb jubilats que busquen la tranquil·litat i el bon temps de la costa.

Ara i a pesar de la pandèmia els viatges des del Regne Unit es van recuperant a poc a poc.

Clec Fashion Festival

(Valencia, 30/10/2021)

Fotos per a Clec Fashion Festival

Segona edició de la Clec Fashion Fesival. Una fusió de cuina, art, moda i tendències que reuneix dissenyadors com Agatha Ruiz de la Prada, Isabel Sanchís, Eduardo Navarrete, Custo Barcelona o Francis Montesinos. Entre les desfilades es realitzen també tallers de cuines o xerrades relacionades amb el món de la moda.